onderhoudsbedrijf van binnenraambekleding

VGC 2010 © Clyde  leveringsvoorwaarden | Privacy Policy

Home.Service.Contact.
Home.Service.Contact.
Kerketuinenweg 73
2544 CZ  ‘s-Gravenhage
tel:070-3670229
fax:070-3662978
email: fvdboor@vgc.nl
Vitrage Gordijn Cleaning
070 - 367 02 29 | fvdboor@vgc.nl

Wij als specialist vinden dat het grondig reinigen van jaloezieën (horizontaal) en lamellen(verticaal) op lokatie echt onmogelijk is.Al was het maar doordat het vaak flinke oppervlakten betreft, waarbij voor een optimaal resultaat veel water gebruikt zijn in een kantooromgeving met vloerbedekking en dure (computer)apparatuur alles behalve welkom. Hieronder een overzicht van ons dienstenpaket op het gebied van lamellen en jaloezieën.

070 - 367 02 29
fvdboor@vgc.nl

DAG-SERVICE VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

Al het reinigen van harde binnen raam bekleding geen sinecure,wij kunnen het desgewenst binnen één werkdag voor u regelen. Eventueel splitsen wij de werkzaamheden op per verdieping of afdeling. Hoe dan ook hoeven uw medewerkers nooit lang zonder raam bekleding te zitten. De prijs zal u aangenaam verrassen. Zeker wanneer u incalculeert met hoeveel meer plezier uw collega’s in hun opgefriste omgeving zullen werken.

AFHALEN EN CODEREN

Gezien de kwetsbaarheid van veel soorten ‘harde’ raambekleding is het afhalen uiterst secuur werk. Jaloezieën worden met bedieningsmechanisme en al verwijderd en gecodeerd zodat wij er later op precies dezelfde plaats kunnen terughangen.

 

REINIGEN EN STAIN-GUARDING

Bij VGC hebben wij een speciale jaloezieën-en lamellenreinigingsmachine die reinigt met ultrasoon geluid. Dit voor het menselijk oor niet waarneembare geluid trilt het vuil los in het reinigingsbad. Een mileuvriendelijke manier van reinigen, omdat het agressieve reinigingsmiddelen onnodig maakt. Na reiniging behandelen wij jaloezieën en lamellen om ze anti-statisch te maken (stain-guarding). Dit komt de levensduur van de raambekleding ten goede.

 

REPAREREN EN TERUGHANGEN

Natuurlijk hangen wij niets terug zonder eerst terdege te controleren of elk mechanisme nog wel naar behoren functioneert. Bij de jaloezieën kunnen wij in onze eigen werkplaats eventuele mankementen verhelpen. Ook ophangrails van lamellen kunnen door ons gereinigd en indien nodig gerepareerd worden. Pas als alles in orde is, hangen wij de lamellen en/of de jaloezieën weer ophun eigen plaats weer terug.

Reiniging en onderhoud van vitrage- en overgordijnen >>