onderhoudsbedrijf van binnenraambekleding

VGC 2010 © Clyde  leveringsvoorwaarden | Privacy Policy

Home.Service.Contact.
Home.Service.Contact.
Kerketuinenweg 73
2544 CZ  ‘s-Gravenhage
tel:070-3670229
fax:070-3662978
email: fvdboor@vgc.nl
Vitrage Gordijn Cleaning
070 - 367 02 29 | fvdboor@vgc.nl

De TL-armaturen in het plafond zijn belangrijke licht leveranciers. Helaas zijn het ook belangrijke stof vangers. Door de warmte van de lampen ontstaat een luchtstroom langs de bescherm roosters en reflectoren. Het meegevoerde stof zet zich af op de metalen en kunststof onderdelen. Na verloop van tijd neemt de lichtopbrengst af en de stof afgifte toe. VGC heeft de juiste ervaring en faciliteiten voor het snel en effectief reinigen van deze armaturen. Waardoor uw werkomgeving niet alleen frisser wordt, maar ook een stuk helderder! Wat kunnen wij voor u doen? - Afhalen en coderen - Reinigen en stain-guarding - Licht onderhoud en terugplaatsen - Dag-service voor een aantrekkelijke prijs

070 - 367 02 29
fvdboor@vgc.nl

DAG-SERVICE VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

Dag-service voor een aantrekkelijke prijs

Het reinigen van lichtarmaturen kan desgewenst binnen één werkdag gebeuren,al kan het nodig zijn de werkzaamheden op te splitsen. De prijs voor dit alles zal u in ieder geval aangenaam verrassen. zeker wanneer u incalculeert met hoeveel meer plezier uw collega’s in hun letterlijk en figuurlijk ‘heldere’ omgeving zullen werken.

 

AFHALEN EN CODEREN

Onze ervaren medewerkers komen langs om alle lichtbakken stuk voor stuk te ontdoen van beschermroosters en reflectoren. Deze worden zorgvuldig gecodeerd,zodat wij ze na reiniging weer precies in dezelfde bak kunnen terugplaatsen. De lampen blijven op hun plaats, zodat uw collega’s niet in het donker hoeven te zitten.

 

REINIGEN EN STAIN-GUARDING

Alle onderdelen worden bij ons gereinigd in een speciale machine,waarbij gebruik wordt gemaakt van ultrasoon, zeer hoogfrequent geluid dat onwaarneembaar is voor het menselijk oor. Dit ultrasoon geluid trilt het vuil los in het reinigingsbad. Agressieve reinigingsmiddelen zijn overbodig,dus het milieu profiteert mee. Alle onderdelen worden nabehandeld om ze antistatisch te maken (stain-guarding). Dit komt de levensduur van de TL-armaturen ten goede.

 

LICHT ONDERHOUD EN TERUGPLAATSEN

Vóór wij de reflectoren en roosters terug plaatsen,kunnen wij ook alle buizen en starters vervangen. De verlichting is dan weer zo goed als nieuw. Dit alles zal zeker leiden tot meer werkplezier en dus een hogere Produktiviteit!