onderhoudsbedrijf van binnenraambekleding

VGC 2010 © Clyde  leveringsvoorwaarden | Privacy Policy

Home.Service.Contact.
Home.Service.Contact.
Kerketuinenweg 73
2544 CZ  ‘s-Gravenhage
tel:070-3670229
fax:070-3662978
email: fvdboor@vgc.nl
Vitrage Gordijn Cleaning
070 - 367 02 29 | fvdboor@vgc.nl

Het reinigen van gordijnen wordt steeds meer specialistenwerk. Dat komt met name door de technische ontwikkelingen. Twintig jaar geleden waren er mischien vijf soorten gordijnstof. Tegenwoordig zijn er honderden, niet zelden voorzien van speciale coatings, brandvertragende middelen en al dan niet glanzende verven. Bij het reinigen kiezen wij telkens de methode die de toegevoegde waarde intact houdt.

Ons concrete aanbod voor reiniging van ‘zachte’ raambekleding omvat de volgende diensten:

- Afhalen en coderen - Opmeten en zonodig haken verwijderen - Reinigen - appreteren - stain-guarding

- Doorstomen  - Haken terugplaatsen  - Terughangen  - Dag-service voor een aantrekkelijke prijs  

DOORSTOMEN

Bij overgordijnen is nog een speciale ontkreukfase ingelast. Hiervoor gebruiken wij een unieke stoom tafel, waarmee wij stoom door het gordijn heen kunnen blazen. Het gordijn wordt daarna direct uitgehangen, zodat de natuurlijke ‘val’ van de stof zich kan herstellen.

HAKEN TERUGPLAATSEN

Natuurlijk moeten alle haakjes weer op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid teruggeplaatst worden. Wij hebben alle soorten op voorraad, zodat wij ontbrekende of ontzette exemplaren kunnen vervangen door roestvrijstalen exemplaren. In deze fase kunnen ook wat kleine reparaties worden uitgevoerd in ons eigen atelier zodat uw gordijnen weer ‘als nieuw’ zijn.

TERUG HANGEN

Ook dit is specialistenwerk. Tijdens het terug hangen wordt uw raam bekleding door onze mensen uiterst omzichtig en met respect behandeld.

DAG-SERVICE VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

U hebt kunnen lezen wat er allemaal nodig is om uw gordijnen optimaal te reinigen. Desgewenst kunnen wij dit binnen één werkdag voor u doe. ’s Morgens halen, zo nodig s’ middags terug hangen. Als uw organisatie te groot is om het in één dag te doen, splitsen wij de werkzaamheden gewoon op. Een dag per verdieping, bijvoorbeeld, of per afdeling. Uw medewerkers hoeven in ieder geval nooit langer dan één werkdag zonder raam bekleding te zitten. De prijs zal u aangenaam verrassen, zeker wanneer u incalculeert met hoeveel meer plezier uw collega’s in hun opgefriste omgeving aan de slag zullen gaan.

 

 

AFHALEN EN CODEREN

Onze medewerkers komen de gordijnen bij u afhalen. Elk stuk wordt apart gecodeerd, zodat het later op precies dezelfde plaats kan worden terug gehangen. Dat is belangrijk, omdat eventueel onder invloed van het licht ontstane kleur verschillen anders tot onbedoelde effecten zouden kunnen leiden (een ietwat verschoten gordijn naast een nog felgekleurd exemplaar).

 

OPMETEN EN ZO NODIG HAKEN VERWIJDEREN

Voor het reinigen in ons bedrijf meten wij de gordijnen exact op om de juiste prijs te kunnen berekenen.

 

REINIGEN, APPRETEREN, STAIN-GUARDING

Zoals eerder aangegeven wordt aan de hand van de stof soort en de coating de juiste reiniging methode gekozen. Dat kan wassen zijn, in onze computergestuurde reinigingsmachines. maar soms is dry cleaning noodzakelijk. Daarbij maken wij natuurlijk gebruik van de modernste- en minst milieu belastende- reinigingsmachines. Tevens krijgt het materiaal nog een nabehandeling (stain-guarding) om het anti-statisch en vuil afstotend te maken, hetgeen de levensduur van de gordijnen verlengt.

Reiniging en onderhoud van TL-armaturen. >>